DESPRE NOI / DESPRE MANSARDE
 • Pic
  EURO MANSARDE

  EURO-MANSARDE este un proiect început acum 2 ani în plină desfăşurare care a dorit să pună bazele unui nou concept de locuinţe, acela de apartamente foarte moderne tip duplex la mansardă.

  Proiectul a fost început pentru satisfacerea nevoii crescânde de locuinţe noi, complet finisate şi echipate, foarte calitative, dar totuşi în zone bune ale capitalei şi la preţuri scăzute.

  Am reusit să ne impunem pe piaţa din Bucureşti a locuinţelor cu idei noi şi practice atât în dezvoltarea mansardelor cât şi în reabilitarea blocurilor pe care sunt construite acestea.

  Proiectul cuprinde mai multe blocuri din sectorul 4 al Bucureştiului, toate lucrările de construcţie fiind realizate în conformitate cu normele legale în vigoare, sub atenta supraveghere a autorităţilor.

  Până în acest moment avem finalizate 3 proiecte, cuprinzând în totalitate 28 de apartament de 2 si 3 cu un preţ mediu de aproximativ 800 euro / mp construit, ceea ce ne situează la 20% sub preţul pieţei de apartamente noi construite.

  Deşi folosim finisaje de cea mai bună calitate, acest lucru este posibil datorită avantajului preluării terasei prin contract notarial ferm de la asociaţia de proprietari a blocului în schimbul refacerii complete a blocului, astfel scutind costul terenului.

  Prin proiecte arhitecturale inovatoare reuşim să oferim clienţilor noştri case de locuit de cea mai bună calitate, cu un confort sporit, în regim duplex, oferind astfel posibilitatea de a delimita spaţiu de zi de cel de noapte.

  Citeste mai mult ...
Created by coreit.ro
Copyright © 2011 - 2012 S.C. RC EUROCONSTRUCT MANSARDE S.R.L